Huurwoningen voor expats

Dop verhuur biedt landelijk gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen voor expats. Onze appartementen en woningen ligt door heel Nederland, maar voornamelijk in Amsterdam. Het aanbod huurwoningen voor expats vindt u in goede wijken en het betreft nette, geheel gemeubileerde woningen, die zo te betrekken zijn. Bent u als expat op zoek naar een huurwoning in Nederland? Bekijk het woningaanbod appartementen en woningen van Dop Verhuur. Ook is het mogelijk om een zoekopdracht in te vullen met daarop uw wensen en wij doen er als professionele verhuurmakelaar alles aan om een passende huurwoning voor u te vinden.

gemeubileerde huurwoningen

Wanneer u een expat bent in Amsterdam of omstreken voor een korte periode adviseren wij altijd om een gemeubileerde woning te huren. Dit betekent dat alles beschikbaar is in het huis. U hoeft alleen uw persoonlijke bezittingen mee te nemen. Vooral als u tijdelijk in Nederland verblijft voor werk of studie is een gemeubileerde huurwoning een uitstekende oplossing. De minimale huurperiode bij gemeubileerde huurwoningen is normaal gesproken 6 maanden.

gestoffeerde huurwoningen

Gaat u als expat in Nederland werken en zoekt u een huurwoning voor een langere periode? Overweeg dan om een gestoffeerde woning te huren. De gestoffeerde huurwoningen kunt u zelf inrichten met uw meubels en accessoires. Alle woningen uit ons aanbod zijn altijd uitgerust met een mooie keuken. Daarnaast beschikt u over een goed verzorgde badkamer en toilet. De minimale huurperiode voor een gestoffeerde huurwoning is meestal 12 maanden.

 

huurwoningen voor expatsMEER INFORMATIE OVER HUURWONINGEN VOOR EXPATS?

Bent u een expat en bent u op zoek naar een huuraccommodatie? U kunt hier direct ons ruime aanbod bekijken. Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van een tijdelijke huurwoning tijdens uw verblijf in Nederland.