Over ons

Dop Verhuur werkt met een jong en dynamisch team dat het extra beetje geeft om zich te kunnen onderscheiden binnen de verhuurmarkt. Voor ons is het zeer belangrijk dat elke aanvraag een strakke opvolging krijgt. Wij begeleiden u door het gehele (ver)huurtraject en zorgen op die manier dat al uw vragen worden beantwoord. Daarnaast is flexibiliteit een van de kernwaarden van Dop Verhuur. Dit houdt in dat wij 7 dagen per week en ook buiten de kantooruren bezichtigingen met u kunnen inplannen.

Turnkey

Mocht u op zeer korte termijn op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte dan is Dop Verhuur uw ideale partner. Wij beschikken over meerdere turn-key appartementen in ons bestand waarbij zeer flexibele huurperioden mogelijk zijn. Daarnaast kunnen wij te allen tijde zeer snel schakelen waardoor de oplossing al snel voor u is gevonden.

Vastgoedbeheer

Dop Verhuur verzorgt zowel voor diverse particulieren als voor enkele grotere ondernemingen het complete vastgoedbeheer. Alle zaken worden voor u door ons uit handen genomen. U krijgt elke maand een uitgebreid overzicht van de situatie en een duidelijk beeld van de status van uw vastgoedportefeuille.

Expats

Dop Verhuur organiseert de personeelshuisvesting voor meerdere internationale bedrijven. Expats worden over het algemeen als zeer prettige en betrouwbare huurders beschouwd.

 

Aanbod

Omdat wij merken dat de vraag naar kwalitatief hoogwaardige huisvesting toeneemt, zijn wij continu opzoek naar nieuw woningaanbod. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl