Projectmakelaar

Bij de verhuur van (nieuwbouw)projecten komt aanzienlijk meer kijken dan bij de verhuur van een individuele woning. Dop Verhuur kent als projectmakelaar alle ins en outs en kan haar opdrachtgevers op diverse gebieden van dienst zijn. Zo kunt u het gehele marketing & verhuur traject aan Dop Verhuur uitbesteden. Dop Verhuur werkt samen met een team van specialisten en draagt op een professionele manier zorg voor een strak georganiseerd verloop van begeleiding van diverse (nieuwbouw)projecten. Vanwege de uitstekende contacten met projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten en woningbouwcorporaties is er veel kennis en ervaring bij de makelaars van Dop Verhuur aanwezig. Dit betekent korte lijnen, een betrokken team, flexibele inzet en eenduidige belangen.

Projectmakelaar in heel Nederland

Als projectmakelaar adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers in heel Nederland bij diverse trajecten zoals het projectmatig verhuren, beheren en exploiteren van zowel nieuwbouwprojecten als bestaande bouw. Dit betreft zowel recreatief als permanent vastgoed. Door onze kennis en ervaring met een groot aantal klein- en grootschalige nieuwbouwprojecten zijn wij snel in staat een project op te starten en aan de beoogde doelgroep de presenteren. Ook kunnen onze collega’s u adviseren over de eventuele verkoop en beleggingsmogelijkheden.

Unieke marketingstrategieën voor uw verhuurprojecten

Wij kennen de juiste verhuurkanalen, hebben uitstekende contacten met de lokale overheden en hanteren voor ieder project weer unieke marketingstrategieën. Wij geven u deskundig en onderbouwde antwoorden op vraagstukken als:

  • Wat is de behoefte van de actuele woningmarkt?
  • Welke prijsontwikkelingen zijn er in de regio?
  • Wat zeggen de plaatselijke bestemmingsplannen?
Projectmakelaar lelystad, almere, amsterdam, het gooi

Wij hebben de voorkeur om vanaf een vroeg stadium betrokken te zijn om zo gedurende het hele proces onze visie en inzichten met onze opdrachtgevers te kunnen delen. De essentie is in alle gevallen het bieden van flexibiliteit en no-nonsense professionaliteit. Kortom: een deskundige en serieuze gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Wilt u uitvoerig en gedetailleerd weten wat wij als projectmakelaar allemaal voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!