Tijdelijke Woonruimte Almere

Opzoek naar tijdelijke, turn-key woonruimte? Gelegen middenin het hart van Almere, direct naast het World Trade Center Almere en station Almere centrum bieden wij u diverse volledig gemeubileerde, turn-key studio’s en appartementen voor zowel short stay als long stay te huur aan. Inschrijving bij de gemeente is met deze tijdelijke woonruimte mogelijk evenals het ontvangen van post.

Luxe full service appartementen

Deze luxe full service appartementen zijn gelegen op de 9e to 14e verdieping en zijn onderdeel van het Martinez complex waar onder andere Regus, Sky Fitness en Restaurant Loetje zijn gevestigd. De volledig turn-key appartementen zijn onderdeel van het Best Western Plus Plaza, die voor de huurder de schoonmaak en linnenservice zal verzorgen. De huurder kan gebruikmaken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft zoals een duik nemen in het luxe verwarmde zwembad gelegen op de 15e verdieping van het complex, sporten in de Sky Fitness (tegen vergoeding) of een drankje aan de rooftopbar. Parkeren is via per dag of in abonnementsvorm mogelijk in de parkeerkelder van het complex. 

De centrale locatie en de full service die geboden wordt, maken deze appartementen ideaal voor expats, of mensen die opzoek zijn naar tijdelijke huisvesting. Vanzelfsprekend kunnen deze full service appartementen ook een ideale oplossing bieden voor mensen die met relationele problemen kampen of in scheiding liggen.

Volledig gemeubileerde appartementen in Almere

Alle moderne en volledig gemeubileerde appartementen zijn uitgerust met een zithoek, een bureau, thee- en koffiefaciliteiten, een flatscreen-tv met kabelzenders en een kitchenette. De kitchenettes zijn uitgerust met een magnetron, een koelkast en kookfaciliteiten. Alle appartementen zijn voorzien van airco, wekelijkse schoonmaak en linnenservice. Daarnaast biedt elke accommodatie een weergaloos uitzicht over Almere en bij helder weer zelfs Amsterdam! De appartementen in Almere liggen tegenover het World Trade Center (WTC), het treinstation en de bushalte. Met de trein bevindt u zich via een rechtstreekse verbinding in 20 min op Amsterdam Centraal en respectievelijk 22 minuten op de Amsterdamse Zuidas. Tevens bent u binnen 30 minuten op station Schiphol wat het een ideale locatie voor expats maakt.

Best Western Plaza Almere  

Het Best Western Plus Plaza Almere biedt een ontbijtrestaurant, waar dagelijks een continentaal ontbijt wordt geserveerd. In de bar van het hotel kun je een drankje nuttigen, of je kunt een bezoek brengen aan restaurant Loetje Almere. Verder heeft het hotel een zelfbedieningswinkel waar je 24 uur per dag eten en drinken kunt kopen. Indien u de groene omgeving van Almere wilt verkennen, kunt u bij de accommodatie terecht voor fietsverhuur. 

Interesse in tijdelijke woonruimte in Almere? Bezichtigingen zijn via ons kantoor 7 dagen per week op afspraak mogelijk.

Type woningen

Comfort Appartement 52m2
€1.925,-
Comfort Appartement 51m2
€1.925,-
Standaard Appartement 46m2
€1.520,-
Comfort Studio 38m2
€1.240,-
Comfort Studio 30m2
€1.240,-

Standaard Studio 27m2
€1.130,-

Er is tevens een comfort appartement beschikbaar voor €1.650,-. Bovenstaande foto’s zijn ter illustratie. Wij bieden diverse studio’s/appartementen aan waarbij de indeling van de woning kan afwijken.