Verhuren van een woning in Amersfoort

Amersfoort is één van de hardst groeiende steden voor young professionals en jonge gezinnen. De grote diversiteit van bouwstijlen, zoals zowel nieuw als traditioneel, maakt Amersfoort een zeer aantrekkelijke stad om in te leven. Naast de diversiteit in woningen heeft Amersfoort een prachtig historisch centrum met veel gezellig winkels en horeca. Heerlijk om in uw vrije weekend doorheen te slenteren. Kortom Amersfoort biedt het allemaal! Uw woning in Amersfoort verhuren is dan ook zeer aantrekkelijk te noemen en kan ook een mooi rendement met zich meebrengen. Echter komt er bij het verhuren van een woning in Amersfoort veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Amersfoort te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten. Daarnaast is het zeer belangrijk samen te kijken naar het profiel van potentiele kandidaten en deze grondig door te lichten door middel van een gedegen antecedentenonderzoek, zodat u later niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Wij hebben een jarenlange ervaring in Amersfoort en kunnen u van A tot Z begeleiden als het gaat om de verhuur van uw vastgoed.

WAT KOMT ER KIJKEN BIJ HET VERHUREN VAN EEN WONING IN AMERSFOORT?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren. Er komt namelijk veel kijken bij het verhuren van een appartement in Amersfoort. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Kortom een appartement verhuren in Amersfoort kan diverse voordelen met zich meebrengen.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT DE VERHUUR  VAN UW WONING

Dop verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Amersfoort vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Amersfoort via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via Facebook, Twitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Lees ons artikel: Waarom een woning verhuren via Dop Verhuur

verhuren van een woning in amersfoortOok een woning verhuren in Amersfoort?

Onze service als verhuurmakelaar in Amersfoort gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Amersfoort. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.