Verhuren van een woning in Amstelveen

De expatstad bij uitstek is Amstelveen. De ligging nabij Amsterdam en Utrecht in combinatie met het stedelijke karakter, maakt Amstelveen een zeer gewilde locatie. Shoppen in winkelcentrum Stadshart met haar 230 winkels tot aan een heerlijke versnapering bij Grand Café het Oude Dorp, Amstelveen biedt het allemaal! Het verhuren van een woning in Amstelveen kan zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Amstelveen veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Amstelveen te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

WAT KOMT ER KIJKEN BIJ HET VERHUREN VAN EEN WONING IN AMSTELVEEN?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in Amstelveen. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een appartement in Amstelveen. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT DE VERHUUR VAN UW WONING

Dop verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Amstelveen vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij helpen u met gericht verhuuradvies in Amstelveen;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Amstelveen via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via Facebook, Twitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Lees ons artikel: Waarom een woning verhuren via Dop Verhuur

verhuren van een woning in amstelveenOok een woning verhuren in Amstelveen?

Onze service als verhuurmakelaar in Amstelveen gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Amstelveen. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.