Verhuren van een woning in Amsterdam Centrum

In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer. Ondanks dat Amsterdam steeds meer uitbreid en het inwoneraantal fors blijft groeien blijft de vraag naar woningen hier nog steeds zeer sterk vanwege het gezellige karakter. Het centrum is met alle openbaar vervoersdiensten bereikbaar zoals bussen, metro’s en trams. De meeste vertrekken vanaf het centraal station waardoor je ook gemakkelijk kan reizen naar steden zoals Utrecht of Den Haag. Het verhuren van een woning in Amsterdam Centrum kan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Amsterdam Centrum veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Amsterdam Centrum verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

UW WONING VERHUREN IN AMSTERDAM CENTRUM

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in Amsterdam Centrum. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT HET VERHUREN VAN EEN WONING

Dop Verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Amsterdam Centrum vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Amsterdam Centrum via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via FacebookTwitteren Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

verhuren van een woning in amsterdam centrumOOK EEN WONING VERHUREN IN AMSTERDAM CENTRUM?

Onze service gaat verder dan alleen de verhuur van woningen of appartementen in het centrum van Amsterdam. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Amsterdam Centrum. Daarnaast biedt Dop Verhuur als verhuurmakelaar in Amsterdam voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning in Amsterdam Centrum of vastgoedbeheer? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.