Verhuren van een woning in de Jordaan

De Jordaan is een van de bekendste buurten in Amsterdam, beroemd om zijn geschiedenis, cultuur, monumenten en grachten.   Ooit aangelegd als wijk voor de minder bedeelde, vandaag de dag is het een favoriete wijk voor studenten, artiesten en jonge ondernemers.  Het verhuren van een woning in de Jordaan kan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in de Jordaan veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in de Jordaan verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

UW WONING VERHUREN IN DE JORDAAN?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in de Jordaan. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT HET VERHUREN VAN EEN WONING

Dop Verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in de Jordaan vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in de Jordaan via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via FacebookTwitteren Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

OOK EEN WONING VERHUREN IN DE JORDAAN?

Onze service gaat verder dan alleen de verhuur van woningen of appartementen in de Jordaan. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in de Jordaan. Daarnaast biedt Dop Verhuur als verhuurmakelaar in Amsterdam voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een appartement in de Jordaan of vastgoedbeheer? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.