Verhuren van een woning in de Pijp

In de levendige studentenbuurt De Pijp kunt u urenlang rondstruinen, met alle heerlijke terrassen, werkelijk elke denkbare keuken en héél veel cafés. Van het keurig aangeharkte Sarphatipark tot de beroemde Albert Cuypmarkt, in deze oude volksbuurt leven vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij. In De Pijp wonen meer dan 144 nationaliteiten en de wijk is één van de meest populaire locaties in Amsterdam om te wonen, te winkelen en te stappen. Het verhuren van een woning in de Pijp kan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in de Pijp veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in de Pijp verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

UW WONING VERHUREN IN DE PIJP?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in de Pijp. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT HET VERHUREN VAN EEN WONING

Dop Verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in de Pijp vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in de Pijp via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via FacebookTwitteren Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

verhuren van een woning in de pijp amsterdamOOK EEN WONING VERHUREN IN DE PIJP?

Onze service gaat verder dan alleen de verhuur van woningen of appartementen in de Pijp. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in de Pijp. Daarnaast biedt Dop Verhuur als verhuurmakelaar in Amsterdam voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning in de Pijp of vastgoedbeheer? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.