Verhuren van een woning in Biddinghuizen

Bent u op zoek naar een plek in Flevoland waar u relaxed kunt wonen en leven, dan heeft Biddinghuizen u veel te bieden. Met de stranden van het Veluwemeer in uw achtertuin is het ideaal om op een zomerse dag een paar uurtjes heerlijk aan het water te zitten. Sinds 2016 nog leuker door de aanleg van de nieuwe Bremerbaai:  300 meter gloednieuw strand met prachtig strandpaviljoen, speeleiland en pier. Het verhuren van een woning in Biddinghuizen kan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Biddinghuizen veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Biddinghuizen te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

UW WONING VERHUREN IN BIDDINGHUIZEN

Het is belangrijk hoe u uw appartement wilt verhuren in Biddinghuizen. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT DE VERHUUR VAN UW WONING

Dop Verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Biddinghuizen vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven duidelijk verhuuradvies in Biddinghuizen;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Biddinghuizen via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via FacebookTwitteren Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Lees ons artikel: Waarom een woning verhuren via Dop Verhuur

Verhuren van een woning in BiddinghuizenOOK EEN WONING VERHUREN IN BIDDINGHUIZEN?

Onze service als verhuurmakelaar in Biddinghuizen gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Biddinghuizen. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.