Verhuren van een woning in Bussum

Bussum is voor veel expats en jonge gezinnen een interessante vestgingsplaats. De centrale ligging tussen Amsterdam en Utrecht, de rust en ruimte in vergelijking met de drukte en krapte in de grote steden en de gezelligheid die Bussum met zich mee brengt zijn de voornaamste redenen dat juist zij hierheen trekken. Uw woning in Bussum verhuren kan in dat geval een interessante optie voor u zijn. Denk hierbij ook aan tijdelijk verhuren van een woning in Bussum. Veel expats werken op bepaalde tijd contracten waarbij zij ook een bepaalde tijd zullen willen huren. Het verhuren van uw woning in Bussum is dus niet altijd een permanente beslissing. Ook als u zelf Bussum tijdelijk verlaat is het een mogelijkheid om de woning te verhuren. Dop Verhuur helpt en adviseer u hierbij en zorgt ervoor dat uw woning zo professioneel mogelijk aangeboden wordt aan een potentiele huurder in Bussum of daarbuiten. Wij plaatsen de woning op onze website en diverse sociale mediakanalen en bepalen samen de huurwaarde van uw huis of appartement.

UW WONING VERHUREN IN BUSSUM

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren. Kiest u ervoor om uw huis of appartement gemeubileerd aan te bieden op de verhuurmarkt in het Gooi? Of neemt u de meubels mee en komt uw huis online als gestoffeerde woning. Daarnaast is het goed om hulp in te schakelen bij het maken van de foto’s indien u uw appartement gaat verhuren in Bussum. Dop Verhuur neemt deze zorg uit handen en geeft indien nodig styling tips over de inrichting. Als professionals in Bussum weten wij als geen ander hoe we de juiste verhuurstrategie moeten toepassen. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

Bereik het maximale uit de verhuur van uw woning

Dop verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen de huurwaarde van de woning in Bussum vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij maken professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren en geven duidelijk verhuuradvies in Bussum;
 • Wij promoten de woning in Bussum via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via Facebook, Twitter en Google+;
 • Wij regelen en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

verhuren van een woning in bussumOok een woning verhuren in Bussum?

Onze service als verhuurmakelaar in Bussum gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Bussum. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning in Bussum of vastgoedbeheer? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.