Verhuren van een woning in Eemnes

Eemnes ligt als dorp in een van de mooiste gebieden van Nederland: het Arkemheen-Eemland. Het is een waterrijk natuurgebied, waar fietsers, wandelaars en watersporters hun hart kunnen ophalen. Eemnes wordt gevormd door Eemnes-Binnen met zijn karakteristieke boerderijen langs de Wakkerendijk en Eemnes-Buiten, waar enkele fraaie nieuwbouwwijken in de natuur zijn gerealiseerd. Het is relaxed wonen in ’t Gooi in een groen polderlandschap. Het verhuren van een woning in Eemnes kan dan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Eemnes veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Eemnes te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

UW WONING VERHUREN IN EEMNES

Het is belangrijk om te weten hoe u uw appartement wilt verhuren in Eemnes. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

HET VERHUREN VAN EEN WONING MET MAXIMAAL RESULTAAT

Dop Verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Eemnes vast;
 • Wij verstrekken duidelijk en helder verhuuradvies;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Eemnes via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via FacebookTwitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Verhuren van een woning in EemnesOOK EEN WONING VERHUREN IN EEMNES?

Onze service als verhuurmakelaar in Eemnes gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Eemnes. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning in Eemnes of vastgoedbeheer? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.