Verhuren van een woning in Harderwijk

Harderwijk. Een prachtige, historische Hanzestad. Met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin. Een knusse stad die bruist van gezelligheid en waar je heerlijk culinair kunt  genieten. Pak een terrasje, ga lekker uit eten en bezoek een evenement of festival. Ga een dag  shoppen of geniet van een picknick op het stadsstrand. Niets moet, veel mag. Harderwijk is een stad om te ontdekken. Neem de historische binnenstad met zijn talrijke bezienswaardigheden. Zoals De Vispoort en de stadsmuur. Het Linnaeustorentje met Academiepoortje. En natuurlijk de Vischmarkt, zonder meer een van de mooiste pleinen van Nederland. Harderwijk is een voormalige Hanzestad. En dat zie je. Het verhuren van een woning in Harderwijk kan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Harderwijk veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Harderwijk te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

UW WONING VERHUREN IN HARDERWIJK

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement in Harderwijk. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning.

HAAL HET MAXIMALE UIT DE VERHUUR VAN EEN WONING

Dop Verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Harderwijk vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij verstrekken duidelijk verhuuradvies in Harderwijk;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Harderwijk via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via FacebookTwitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Verhuren van een woning in HarderwijkOOK EEN WONING VERHUREN IN HARDERWIJK?

Onze service als verhuurmakelaar in Harderwijk gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Harderwijk. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.