Verhuren van een woning in Hilversum

Hilversum, een prachtige stad gelegen in t’Gooi en bij de meeste mensen bekend als mediastad van Nederland. Hilversum heeft ruim 87.000 inwoners en is daarmee relatief klein in vergelijking met andere steden in de randstad. Inwoners noemen als pluspunten de natuur, de centrale ligging, de rust en toch niet ver van grote steden in de Randstad. Dit alles maakt het wonen in Hilversum als een waar genoegen. Het verhuren van een woning in Hilversum kan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Hilversum veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Hilversum te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

UW WONING VERHUREN IN HILVERSUM

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in Hilversum. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT DE VERHUUR VAN EEN WONING

Dop Verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Hilversum vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Hilversum via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via FacebookTwitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Verhuren van een woning in HilversumOOK EEN WONING VERHUREN IN HILVERSUM?

Onze service als verhuurmakelaar in Hilversum gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Hilversum. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning in Hilversum of vastgoedbeheer? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.