Verhuren van een woning in Huizen

Huizen groeit maar door, dit zal u niet ontgaan zijn. De nieuwbouwprojecten schieten uit de grond en de migratie vanuit de grote steden en omliggende dorpen is enorm. De gezelligheid van het Oude Dorp met haar velen boutique winkels en gezellige koffietentjes, tot aan de bioscoop en bowlingbaan op plein 2000. Huizen heeft het allemaal! Het verhuren van een woning in Huizen kan dan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Huizen veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Huizen te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid in het Gooi vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

WAT KOMT ER ALLEMAAL KIJKEN BIJ HET VERHUREN VAN EEN WONING IN HUIZEN?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in Huizen. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT HET VERHUREN VAN EEN WONING IN HUIZEN

Dop verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Huizen vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Huizen via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via Facebook, Twitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

verhuren van een woning in huizenOok een woning verhuren in Huizen?

Onze service als verhuurmakelaar in Huizen gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Huizen. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning in Huizen of vastgoedbeheer? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.