Verhuren van een woning in Swifterbant

Ontdek de mogelijkheden van Swifterbant: een levendig dorp met ruim 6.000 inwoners. In Swifterbant vindt u nog ruimte en groen, maar gelijker tijd is het overzichtelijk en ervaart u de plezierige sfeer van mensen die betrokken zijn bij elkaar. De ligging van Swifterbant dichtbij de A6 biedt u een prima verbinding met zowel de Randstad (in 45 minuten in Amsterdam-Zuidoost) als met de zuidwesthoek van Friesland (in 40 minuten bent u in Heerenveen). Het verhuren van een woning in Swifterbant kan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Swifterbant veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Swifterbant te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

UW WONING VERHUREN IN SWIFTERBANT

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in Swifterbant. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT DE VERHUUR VAN UW WONING

Dop Verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Swifterbant vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Swifterbant via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via FacebookTwitteren Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Verhuren van een woning in SwifterbantOOK EEN WONING VERHUREN IN SWIFTERBANT?

Onze service als verhuurmakelaar in Swifterbant gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Swifterbant. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.