Verhuren van een woning in Vinkeveen

In de rook van Amsterdam ligt het prachtige Vinkeveen met haar kenmerkende waterpartijen. Vinkeveen heeft de ultieme ligging voor expats. Vlak bij Schiphol en tussen Amsterdam en Utrecht in. Deze ligging in combinatie met prachtige natuur en een gezellig centrum maakt Vinkeveen tot één van de meeste gewilde woonlocaties van Nederland. Het verhuren van een woning in Vinkeveen kan dan ook zeer aantrekkelijk zijn. Echter komt er bij het verhuren van uw woning of appartement in Vinkeveen veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Vinkeveen te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten.

Hoe werkt de verhuur van een woning?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in Vinkeveen. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning.

Bereik het maximale uit het verhuren van een woning in Vinkeveen

Dop verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Vinkeveen vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Vinkeveen via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via Facebook, Twitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

verhuren van een woning in vinkeveenOok een woning verhuren in Vinkeveen?

Onze service als verhuurmakelaar in Vinkeveen gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Vinkeveen. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.