Volledig beheer

Investeren in vastgoed blijkt, zo leert de geschiedenis, een zeer solide en waardevolle belegging te zijn. Deze investering wilt u natuurlijk zo rendabel mogelijk maken en behouden. Dit houdt echter in dat u zorg moet dragen voor huurinkomsten, storingen moet oplossen en het pand dient te onderhouden. Gelukkig kunt u vanaf nu, dit beheer uitbesteden aan ons. Wij nemen al uw zorgen uit handen en lossen alle bijkomende zaken voor u op zodat uw investering waardevol blijft. Met het uitbesteden van volledig beheer moet u denken aan het contact onderhouden met de gebruiker, het incasseren van de huurpenningen, zorgen dat uw onroerend goed in perfecte staat blijft, dat reparaties worden uitgevoerd en storingen zo snel mogelijk worden verholpen.

Het gemak van volledig beheer

Een van de redenen om uw woning(en) in volledig beheer te geven is gemak: U geniet van uw rendement uit uw belegging zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Ook voor mensen die in verband met hun werk, al dan niet tijdelijk, naar het buitenland gaan, biedt Dop Verhuur de mogelijkheid het beheer op zich te nemen. Door het beheer van uw vastgoed uit te besteden aan Dop Verhuur B.V. weet u te allen tijde zeker dat er op zeer professionele wijze wordt gehandeld zodat u zich kunt richten op de dingen die voor u het belangrijkst zijn.

 

Dop Verhuur Huren Verhuren Airbnb Volledig BeheerEen vast contactpersoon

Daarnaast biedt Dop Verhuur BV voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl