Lelystad – Poolzeestraat 17-19

Huurprijs € 1.500,- p/m
Type Woning Woonhuis
Opleverniveau Gestoffeerd
Slaapkamers 3
Oppervlakte 124 m2
Omschrijving

Bent u op zoek naar een modern afgewerkte en goed onderhouden ééngezinswoning met bedrijfsruimte aan huis? Deze fraaie woon-/werkwoning is aan de rand van woonwijk gelegen en direct bereikbaar vanaf de dreef. Het woonhuis beschikt over een ruime woonkamer, inbouwkeuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur, moderne toiletruimte(s), dakterras, 3 grote slaapkamers (respectievelijk (ca.) 14.5-, 12.5- en 11.5 m2) en modern betegelde badkamer (2020). De totale gebruiksoppervlakte van de woning én bedrijfsruimte bedraagt samen maar liefst 180 m2!

De bedrijfsruimte op de begane grond is momenteel verdeeld over 3 kamers (let op 2 zónder (!) daglichttoetreding), een keukenruimte met project keukenblok, basis toiletruimte en een (tweede) badkamer met douchegelegenheid en wastafel. Uiteraard zijn deze ruimtes voor meerdere doeleinden geschikt en te verdelen naar eigen wens. De bedrijfsruimte is voorzien van twee eigen entrees. Eén entree aan de voorzijde en één entree aan de achterzijde. Zo kunt u het wonen en de bedrijfsmatige activiteiten volledig scheiden.

“Nu bieden vanaf € 395.000, – De gestelde vraagprijs betreft een “bieden vanaf prijs”. Biedingen vanaf € 395.000, – zullen door verkoper in behandeling genomen worden”.

Indeling:
Bedrijfsruimte (huisnummer 17):
De bedrijfsruimte is momenteel ingedeeld in 3 ruimtes waarvan 2 zónder directe daglichttoetreding. Verder beschikt de bedrijfsruimte over een project keukenblok, basis toiletruimte en een badkamer met douchegelegenheid en wastafel. De bedrijfsruimte is voorzien van twee eigen entrees. Eén entree aan de voorzijde en één entree aan de achterzijde. Zo kunt u het wonen en de bedrijfsmatige activiteiten volledig scheiden. Het is tevens mogelijk om binnendoor de woonruimte te bereiken.

Woonruimte (huisnummer 19):
Eigen entree met meterkast, deur naar bedrijfsruimte en trapopgang naar de woonverdieping.

Verdieping 1:
Overloop, toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Ruime, ca. 9 meter lange, woonkamer met Frans balkon. Ruime opstelmogelijkheden voor grote eettafel aanwezig. Schuifpui naar dakterras (2.65 x 3.53 meter), welke volledig op het zuiden is gelegen. Vanuit de hal te bereiken keukenruimte voorzien van nette inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur. Vaste trap naar tweede verdieping.

Verdieping 2:
Overloop, bergkast met opstelplaats CV- ketel en Mechanische Ventilatie unit. 3 ruime slaapkamers (respectievelijk (ca.) 14.5-, 12.5- en 11.5 m2), welke door het hoge lessenaars dak optisch nóg meer ruimte geven. Geheel betegelde badkamer (2020) met inloopdouche, badkamermeubel met wastafel en 2x kraan, designradiator en raam voor natuurlijk lichtinval en ventilatie. Separate toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje.

Balkon/ dakterras:
Dakterras op het zuiden bereikbaar vanuit de woon-/ eetkamer op de eerste verdieping (ca. 2.65 x 3.53 meter).

Bijzonderheden:
Ruime woon-/ werkwoning aan de rand van woonwijk te bereiken.
Wonen met 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer en inbouwkeuken (huisnummer 19).
Royale-, voor meerdere doeleinden geschikte, werkruimte (huisnummer 17).
Zonnig dakterras op het zuiden gesitueerd.
Buitenschilderwerk verricht in 2020.
Bouwjaar 2001.
Oplevering in overleg; een snelle oplevering is mogelijk.

Indien u de woning wilt huren , kunt u voor € 250,00 per maand de bedrijfsruimte erbij huren

Deel deze woning via Social MediaShare on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email