‘s-Gravenhage – Grote Marktstraat 36-40

Huurprijs € 1.650,- p/m
Type Woning Appartement
Slaapkamers 1
Oppervlakte 31 m2
Omschrijving

Gelegen aan de Grote Marktstraat middenin het bruisende centrum van Den Haag en tegenover de Bijenkorf, bieden wij u aan diverse volledig gemeubileerde, turn-key studio’s en appartementen, voor zowel short stay als long stay. Binnen loopafstand treft u een diversiteit aan winkels, bars, restaurants en cultuur. Het Centraal Station en het overig openbaar vervoer bevinden zich niet ver van de Grote Marktstraat. Tegen een meerprijs kunt u parkeren in de parkeergarage onder het complex van waaruit u binnen enkele minuten zo op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht of Rotterdam rijdt. Ook het strand van Scheveningen is vanuit het centrum snel te bereiken. Kortom, een perfecte locatie in de binnenstad van Den Haag om tijdelijk te verblijven.

De volledig turn-key appartementen hebben een wekelijkse schoonmaak en linnenservice welke zijn inbegrepen in de maandprijs. Diverse faciliteiten kunt u tevens zonder meerprijs benutten zoals bijvoorbeeld sporten in de aanwezige fitness ruimte. Parkeren is in abonnementsvorm mogelijk in een nabij gelegen parkeergarage. Alle moderne en volledig gemeubileerde appartementen zijn uitgerust met een zithoek, een bureau, thee- en koffiefaciliteiten, een flatscreen-tv met kabelzenders, een koelkast en een magnetron. Daarnaast is het complex voorzien van airconditioning.

De centrale locatie en de full service maken deze appartementen ideaal voor expats of mensen die opzoek zijn naar tijdelijke accommodatie. Door de inbegrepen gas-, water- en elektrakosten zijn deze studio’s en appartementen ook een voordelige huisvesting. Vanzelfsprekend kunnen deze full serviceappartementen ook een ideale oplossing bieden voor mensen die met relationele problemen kampen of in scheiding liggen.

Het complex biedt een ontbijtrestaurant aan, waar dagelijks een continentaal ontbijt wordt geserveerd, tegen een meerprijs van €10,- per persoon per dag. Aan de bar kunt u een drankje nuttigen of u kunt een bezoek brengen aan de diverse restaurants in de omgeving.

Wij bieden verschillende verblijfstypes aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

De citytax bedraagt circa €5,- per persoon per dag extra.

Parkeren is mogelijk in abonnementsvorm in de nabij gelegen parkeergarages.

Inschrijving is niet mogelijk.

Interesse? Bezichtigingen zijn via ons kantoor 7 dagen per week op afspraak mogelijk.

Deel deze woning via Social MediaShare on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email