Verhuren van een woning in Amsterdam

Amsterdam is de meest gewilde locatie van Nederland, dat zal u niet zijn ontgaan. Van de luxe grachtengordel tot aan de gezellige Jordaan en vanaf de populaire Pijp tot en met de roerende Rivierenbuurt, alles is in trek. Met de toenemende komst van expats zal dit voorlopig ook blijven aanhouden. Uw woning in Amsterdam verhuren is dan ook zeer aantrekkelijk te noemen en kan ook een mooi rendement met zich meebrengen. Echter komt er bij het verhuren van een woning in Amsterdam veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Amsterdam te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten. Daarnaast is het zeer belangrijk samen te kijken naar het profiel van potentiele kandidaten en deze grondig door te lichten door middel van een gedegen antecedentenonderzoek, zodat u later niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Wij hebben een jarenlange ervaring in Amsterdam en kunnen u van A tot Z begeleiden als het gaat om de verhuur van uw vastgoed.

Verhuurmakelaar in Amsterdam

In Amsterdam kunt u via Dop Verhuur een woning of appartement verhuren in alle wijken van de stad. Hieronder vindt u een selectie van de wijken waar wij als verhuurmakelaar in Amsterdam actief zijn.

Amsterdam Centrum

verhuren van een woning in amsterdam centrum

Amsterdam Noord

verhuren van een woning in amsterdam noord

Amsterdam Zuid

verhuren van een woning in amsterdam zuid

Amsterdam Oost

verhuren van een woning in amsterdam oost

De Jordaan

De Pijp

verhuren van een woning in de pijp amsterdam

WAT KOMT ER KIJKEN BIJ HET VERHUREN VAN EEN WONING IN AMSTERDAM?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in Amsterdam. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

MAXIMAAL RESULTAAT UIT HET VERHUREN VAN EEN WONING IN AMSTERAM

Dop verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Amsterdam vast;
 • Bij het verhuren van een woning in Amsterdam bepalen wij de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij verschaffen verhuuradvies in Amsterdam;
 • Wij promoten de woning in Amsterdam via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via Facebook, Twitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Lees ons artikel: Waarom een woning verhuren via Dop Verhuur

verhuren van een woning in amsterdamOok een woning verhuren in Amsterdam?

Onze service als verhuurmakelaar in Amsterdam gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Amsterdam. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.