Verhuren van een woning in Lelystad

Bij het verhuren van een woning in Lelystad komt veel kijken. Als verhuurder dient u rekening te houden met een veranderende wet-en regelgeving in Lelystad. U wilt bij de verhuur van een appartement of huis natuurlijk dat alles geregeld is voor zowel u als de huurder. Dop Verhuur helpt u hierbij en zorgt ervoor dat uw woning zo professioneel mogelijk aangeboden wordt aan een potentiele huurder in Lelystad. Wij plaatsen de woning op onze website en diverse sociale mediakanalen en bepalen samen de huurwaarde van uw huis of appartement. Als verhuurmakelaar in Lelystad weten wij hoe we uw appartement zo snel mogelijk kunnen verhuren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Uw woning verhuren in Lelystad?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren. Wilt u tijdelijk verhuren? Kiest u ervoor om uw huis of appartement gemeubileerd aan te bieden op de verhuurmarkt in Lelystad? Of neemt u de meubels mee en komt uw huis online als gestoffeerde woning. Daarnaast is het goed om hulp in te schakelen bij het maken van de foto’s. Dop Verhuur neemt deze zorg uit handen en geeft indien nodig styling tips over de inrichting. Als professionals in Lelystad weten wij als geen ander hoe we de juiste verhuurstrategie moeten toepassen en maken wij het huurcontract op voor de huurder van de woning. Interesse? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en verhuuradvies.

Haal het maximale bereik uit de verhuur van uw woning

Dop verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen de huurwaarde van de woning in Lelystad vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij maken professionele foto’s om de verhuur te simuleren;
 • Wij promoten de woning via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via Facebook, Twitter en Google+;
 • Wij regelen en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij als aanhuurmakelaar screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.
 • Wij kunnen tevens uw woning beheren. Vraag onze verhuurmakelaars naar meer informatie over vastgoedbeheer

verhuren van een woning in LelystadOok een woning verhuren in Lelystad?

Onze service als verhuurmakelaar in Lelystad gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Lelystad. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een appartement in Lelystad of vastgoedbeheer? of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.