Verhuren van een woning in Utrecht

Utrecht is één van de meest gewilde locaties voor young professionals en jonge gezinnen. Utrecht heeft alles te bieden. Het levendige centrum met tal van activiteiten gecombineerd met de centrale ligging maakt Utrecht een wereldstad van formaat. Uw woning in Utrecht verhuren is dan ook zeer aantrekkelijk te noemen en kan ook een mooi rendement met zich meebrengen. Echter komt er bij het verhuren van een woning in Utrecht veel kijken. Er zijn verscheidene mogelijkheden om uw woning in Utrecht te verhuren zoals: tijdelijke verhuur, verhuur via de leegstandswet, voor bepaalde of onbepaalde termijn. Iedere verhuurmogelijkheid vergt een eigen aanpak met bijbehorende huurcontracten. Daarnaast is het zeer belangrijk samen te kijken naar het profiel van potentiële kandidaten en deze grondig door te lichten door middel van een gedegen antecedentenonderzoek, zodat u later niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Wij hebben een jarenlange ervaring in Utrecht en kunnen u van A tot Z begeleiden als het gaat om de verhuur van uw vastgoed.

UW WONING VERHUREN IN UTRECHT

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe u uw woning wilt verhuren in Utrecht. Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur. Het merendeel van de woningen die Dop Verhuur B.V. bemiddelt, verhuren wij aan bedrijven en expats. Uiteraard verricht Dop Verhuur B.V. een grondig antecedentenonderzoek en vinden wij een geschikte huurder voor uw woning.

MEER RESULTAAT UIT DE VERHUUR VAN EEN WONING

Dop verhuur verzorgt het volgende om een maximaal resultaat te bereiken tijdens het verhuurproces:

 • Wij stellen samen met de eigenaar de huurwaarde van de woning in Utrecht vast;
 • Wij bepalen de juiste verhuurstrategie;
 • Wij geven indien nodig styling tips;
 • Wij laten eventueel professionele foto’s maken om de verhuur te stimuleren;
 • Wij promoten de woning in Utrecht via diverse websites;
 • Wij promoten de woning via Facebook, Twitter en Google+;
 • Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen;
 • Wij screenen de potentiële huurders;
 • Wij stellen de Nederlandse en/of Engelse huurovereenkomst op;
 • Wij incasseren en controleren de eerste huurpenningen en waarborgsom;
 • Wij voeren een aankomst- en eindinspectierapport uit.

Lees ons artikel: Waarom een woning verhuren via Dop Verhuur

verhuren van een woning in utrechtOok een woning verhuren in Utrecht?

Onze service als verhuurmakelaar in Utrecht gaat verder dan alleen het verhuren van een woning of appartement. Wij zijn er om u te begeleiden gedurende het gehele verhuurproces. Met onze kennis van de huurmarkt en onze ervaring in de branche, kunnen wij u van het juiste advies voorzien om uw huis aan te bieden voor de verhuur in Utrecht. Daarnaast biedt Dop Verhuur voor zowel huurder als verhuurder, tijdens de gehele huurperiode, een vast contactpersoon. Heeft u vragen over het verhuren van een woning of wilt u aanvullende informatie ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0320 264 175 of per mail via info@dopverhuur.nl.